Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzleyince Gaza Getiren Filmler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Last Castle izlerken aklıma geldi,böyle filmler var mıdır önerebileceğiniz?Bana lazım oluyor da bazen :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Ocean's Eleven bu filimsen sonra gaza gelip kumarhane soymaya gittim yolda dedim ulan türkiyede kapatıldı kumarhaneler taaaaa KKTC ye kim gidecek :)[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz
Mesaj tarihi:
lotr rotk.. kral'in minas'daki orclara saldirmadan önce ordusuna gaz vermesi... DEATH!!! diye bagirmayada baslayinca ben direk "hanim, kilic kalkani hazirla.." moduna girmiştim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Admin
Mesaj tarihi:
Braveheart ( Cesur Yürek)
Lotr
Eurotrip ( bende toplucam arkları böle yapcam diye .. :P )
Supersize me ( fast food a son demeler.. )
Italian Job ( tmm zaten hastaydım artık kesin mini cooper s alıyorum)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
fight club sanırım, kredi kartı şirketlerinin binalarını mı patlatsam, dövüş klübü mü kursam diye düşünmüştüm :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
taxi ve serisi..
rocky ve serisi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Blade , Matrix , Mortal Kombat (müziğiyle beraber acayip gaza getiriyo haa )[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Mesaj tarihi:
Butterfly Effect.

acayip bi etki bırakmıştı bende :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!

[Bu mesaj Dynun tarafından 16 Temmuz 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Blade II - de blade'in kan havuzundan çıkıp polisleri patakladığı sahne ve arka plandaki müzik...
Matrix II - Neo'nun filmin başlarında üç ajanla dövüştüğü sahne...Ajanlar dokunamıyodu bile eheh...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 16 Temmuz 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mortal Kombat gerçekten müziğiyle gaza getiriyo kalkıp kavga edicek adamlar arıyodum ..
Mesela butterfly effect'i izleyince direk olarak kafamı vurup böyle şeyler yaşamak istedim :-P[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
  • Yeni Oluştur...